Будьте спокійні - Instagram більше не має сповіщення про знімок екрана

Якщо ви стримували свої тенденції переслідування у соціальних мережах, тоді більше не стримуйтеся. Як спочатку повідомляв BuzzFeed, Instagram більше не буде попереджати користувачів, коли ви зробите знімок екрана їхніх історій. Тож чи хочете ви зберегти цей образ колишнього або просто закинути тінь на цього аркового ворога з середньої школи разом зі своєю новою клікою, майте на це. Instagram більше не буде на вас битися.

Instagram не склав великої праці зі змін, хоча будьте впевнені, решта Інтернету це зробить. Зрештою, немає нічого, що нам подобається більше, ніж судити про те, що інші люди публікують у соціальних мережах, увіковічуючи це, так? Instagram вперше розпочав тестування сповіщень про знімки екрана ще в лютому, що, що й казати, не був точно зустрінутий радістю.

Зараз Instagram сповіщає користувачів, коли хтось робить знімок екрана їхніх історій ... ..

... ну, для нас, сук, це закінчилось ???? pic.twitter.com/KTOf1E3Qrn

- бульдог (@gabrielmonstere) 8 лютого 2018 року

"Ми завжди випробовуємо способи покращити досвід роботи в Instagram та полегшити поділитися будь-яким моментом з людьми, які для вас важливі", - сказав Instagram, коли вперше почав тестувати сповіщення про знімки екрана.

Не дивно, що ця функція була копією Snapchat, яка також попереджає людей, коли ви вирішили зробити їх Snap. Звичайно, «проблема» створення знімка екрана історії на Snapchat або Instagram полягає в тому, що вони задумані швидкоплинними - на обох платформах ці шматочки вмісту, що мають розмір укусу, мають зникнути через 24 години. Звичайно, це заплутається, якщо ви зробите знімок екрана та надішлете його всім своїм друзям через менш чутливий до часу носій, такий як тексти.

У будь-якому випадку, додаток для обміну фотографіями, що належить Facebook, взяв до відома не захоплену реакцію громадськості на цю функцію і зараз її повернув.

Не всі коли-небудь мали доступ до цієї функції. Користувачі, якібулиможливість побачити, коли були зроблені знімки екрана, отримала одне спливаюче попередження після того, як вони зняли знімок екрана на сюжет - там було написано: „Наступного разу, коли ви зробите знімок екрана чи запис на екрані, той, хто розмістив історію, зможе це побачити”. Люди, якізробилаотримувати сповіщення про знімки екрану, вони могли бачити ім’я знімача скріншота поряд із піктограмою затвора камери, а також сповіщення, що повідомляло, що хтось сфотографував їх публікацію.

Але тепер ці темні дні закінчилися, і ви зможете знову зробити знімок екрана у спокої.

Останні повідомлення