Як видалити відео з YouTube

Знання того, як видалити відео зі свого каналу YouTube, може бути корисним. Можливо, ви помітили помилку у своєму нещодавно завантаженому відео, або, можливо, ви просто хочете очистити свій канал. На щастя, видалення відео з YouTube - це простий процес. Ви можете використовувати мобільний додаток або веб-браузер, щоб виконати роботу. Ось як.

Як видалити відео за допомогою веб-сайту

Крок 1: Якщо ви використовуєте настільну версію YouTube, ви зможете швидко пройти цей процес. Перейдіть на домашню сторінку та натисніть на піктограму свого профілю у верхньому правому куті. Далі натисніть на Ваш канал з меню.

Крок 2: Ви потрапите на свій канал, де живуть усі ваші відео. Звідти натисніть синю студію YouTube в правому верхньому куті екрана, а потім натисніть на Відео.

видалити знімок відео з YouTube - скріншот

Крок 3: Наведіть курсор на назву відео, яке потрібно видалити. З'явиться піктограма меню, схожа на три крапки. Клацніть на цю піктограму та клацніть Видалити назавжди з опцій, що з’являються. Щоб закінчити, поставте прапорець у полі підтвердження у діалоговому вікні, що з’явиться, а потім клацніть на Видалити назавжди кнопку.

Як видалити відео за допомогою програми YouTube

Крок 1: Щоб видалити відео за допомогою мобільної програми YouTube (Android, iOS), відкрийте програму та виберіть Бібліотека у нижньому правому куті екрана.

Крок 2: Потім виберіть Ваші відео (він також може виглядати як Моє відео) з опцій, що з’являються.

Крок 3: На екрані з’явиться список ваших відео. Праворуч від кожного відео буде значок меню, схожий на три крапки. Торкніться значка меню для відео, яке потрібно видалити. Нарешті, натисніть на Видалити у меню та торкніться Видалити знову закінчити.

видалити відео з мобільного екрана YouTube - - скріншот

Що відбувається, коли відео видаляється?

Ці дії назавжди видалять відео. Всюди, де відео було спільним або вбудованим, тепер з’явиться повідомлення “відео не знайдено” там, де раніше було ваше відео. Він також видаляє всі коментарі та голоси. Отже, якщо ви завантажите відео ще раз, ви почнете все спочатку, коли справа стосується взаємодії. Крім того, Google заявляє, що "його більше не можна буде шукати на YouTube".

Останні повідомлення