Як дивитися UFC 252 в Інтернеті: пряма трансляція Міочіч проти Корм'є 3

Хочете знати, як дивитись UFC 252 онлайн? Ось усе, що вам потрібно знати про UFC 252: Miocic проти Cormier 3, включаючи час початку, повну карту та інструкції щодо налаштування на найважливіший прямий ефір UFC 252 (спойлер: це подія з оплатою за перегляд, транслюється виключно на ESPN + у США).

UFC 252 Дата: 15 серпня 2020 р

Час UFC 252: 22:00 ET / 19:00 PT (Головна картка)

Розташування UFC 252: Лас-Вегас, штат Невада

UFC 252 Arena:UFC Apex

Дивіться на ESPN +

Як дивитись UFC 252 онлайн в США

UFC 252: Miocic проти Cormier 3 - це подія з оплатою за перегляд, на яку ESPN має ексклюзивні права на трансляцію завдяки своїй преміум-службі потокового передавання ESPN +. Ви можете підписатись на ESPN + за 6 доларів на місяць або дешевше 50 доларів на рік, або скористатися цією угодою, що дає вам рік ESPN +, а також доступ до решти UFC 252 PPV якраз вчасно для Miocic vs. Cormier 3 за 85 доларів - економите 30 доларів від ціни придбання їх окремо. Уже підписалися на ESPN +? Вам потрібно буде передати 65 доларів, щоб налаштуватися.

Дивіться на ESPN +

Картка боротьби UFC 252

Ранні преліми (18:00 ET / 15:00 PT)

  • Герберт Бернс проти Даніеля Пінеди
  • T.J. Браун проти Даніеля Чавеса

Преліми (20:00 ET / 17:00 PT)

  • Джим Міллер проти Вінча Пічеля
  • Ешлі Йодер проти Лівії Ренати Соузи
  • Кріс Даукаус проти Паркер Портер
  • Феліче Херріг проти Вірни Джандіроби

Головна картка (22:00 ET / 19:00 PT)

  • Стипе Міочич проти Даніеля Корм'є
  • Шон О’Меллі проти Марлона Віри
  • Джуніор дос Сантос проти Яірзіньо Розенструйка
  • Джон Додсон проти Мераба Двалішвілі

На UFC 252 чемпіон у важкій вазі Стіпе Міочич зіткнеться з колишнім чемпіоном Даніелем Корм'є в поєдинку трилогії, причому переможець забере додому пояс і вирішить питання, хто з цих бійців є справжнім топ-суперважкою UFC. Ці два гіганти зіткнулися двічі раніше: на UFC 226 у 2018 році Корм'є переміг Міочича нокаутом у першому раунді, щоб взяти чемпіонат UFC у важкій вазі. Наступного року Міочич помстився за свою втрату і повернув пояс у важкій вазі на UFC 241, де в четвертому раунді він обіграв Корм'є технічним нокаутом. UFC 252 побачить фінал їхньої трилогії та визначить, хто з цих чоловіків є важким вагою номер один у ММА.

Більше UFC

  • Дивіться UFC онлайн
  • Розклад UFC 2020

Головною подією на UFC 252 є поєдинок Шона О’Меллі та Марлона Віри у напівважкій вазі. Американський винищувач О’Меллі - висхідна зірка у напівважкій дивізіоні UFC, що має непереможений рекорд 12 перемог; його супротивник Еквадору, Віра, має 15 перемог і шість поразк від свого імені і входить в Октагон на UFC 252 після недавньої поразки в травні. Багато вболівальників та аналітиків порівнюють підйом О'Меллі з таким зірками, як Конор Макгрегор та Ізраїль Адесаня, і якщо він здобуде перемогу на UFC 252, він може бути дуже близьким до пострілу в титулі в напівважкій вазі в майбутньому.

Дивіться на ESPN +

Останні повідомлення