Додаток Facebook Moments вимикається через брак користувачів

Facebook Moments вимикається. Ви не розуміли, що існує таке поняття, як Facebook Moments? Не хвилюйтеся, ось чому додаток вимикається. Додаток Moments, який використовує розпізнавання обличчя Facebook для обміну зображеннями з друзями, буде вимкнено 25 лютого. Компанія соціальних мереж почала повідомляти користувачів електронною поштою в четвер, 24 січня, та оновила додаток для спрощення експорту.

Facebook заявляє, що додаток Moments частково вимикається, оскільки насправді мало хто користувався ним. Запущений у 2015 році, Moments використовує технологію розпізнавання облич Facebook для сортування рулону камери. Якщо у вас є фотографії ваших друзів на Facebook, програма надсилає сповіщення, пропонуючи поділитися цими зображеннями з людьми на фотографіях.

Додаток також слугував способом збереження фотографій, щоб уникнути місця на вашому пристрої. Це означає, що користувачам, які все ще використовують додаток Moments, потрібно буде завантажувати зображення, щоб уникнути втрати фотографій. Миттєво користувачі можуть перейти на спеціальний веб-сайт Facebook, щоб експортувати зображення, які вони хочуть зберегти, на жорсткий диск комп’ютера або в камеру пристрою. Інший варіант - скористатися програмою Moments, щоб поділитися цими зображеннями з Facebook - альбомом, для якого можна встановити значення "тільки я", щоб уникнути спільного використання відсталих фотографій у стрічці новин. Веб-сайт для завантаження старих фотографій Moments буде доступний до травня.

Хоча подібні програми, такі як Google Photos, призначені для приватного зберігання та збереження зображень, мали успіх, Moments увійде в історію як одна з нових додатків Facebook, яка ніколи не виходила. Як тільки користувачі діляться фотографією з друзями, програма повідомляє інших на фотографії, але пропонує їм завантажити додаток Моменти, щоб побачити зображення. Під час запуску Facebook назвав це «набагато більш приватним видом обміну з конкретними друзями».

Побічні програми Facebook іноді перетворюються на функції всередині основної програми. Для загальнодоступних фотографій Facebook автоматично додає до них позначки друзів. З нещодавніми помилками, подібними до тієї, яка зберігала непоширені відео для користувачів, що завантажують дані Facebook, легко зрозуміти, чому користувачі можуть не довіряти платформі зберігати приватні фотографії.

Останні повідомлення