Ось як видалити свій обліковий запис Youtube за кілька швидких кроків

Набридло YouTube? Можливо, ви ненавидите редизайн? У цьому посібнику ми навчимо вас, як видалити свій обліковий запис YouTube лише за кілька швидких кроків.

Перш ніж розпочати, важливо усвідомити, що, хоча існує кілька різних методів видалення вашого облікового запису, обидва вони є постійними. Вони видалять певні аспекти вашої онлайн-історії, які ніколи не можна відновити.

Якщо ви задоволені цим і впевнені, що зміна імені вашого облікового запису YouTube не допоможе, читайте далі.

Примітка: Наразі неможливо видалити свій обліковий запис на мобільних пристроях, тому вам знадобиться доступ до настільного комп’ютера чи ноутбука, щоб виконати наступні дії.

Лише YouTube чи Google теж?

Завдяки тому, як облікові записи Google пов’язані між різними службами, є рівні, скільки вашого облікового запису ви хочете видалити. Ви можете видалити свій канал YouTube, який видаляє всі ваші відео, коментарі, повідомлення та списки відтворення, але сам обліковий запис все одно залишатиметься доступним. Або ви можете пройти всю свиню та повністю видалити обліковий запис із записів Google.

Добре продумайте, яким маршрутом ви хочете спуститися, а потім виберіть один із наступних наборів інструкцій, яким слід керуватися.

Видаліть свій канал

Крок 1: Увійдіть у свій обліковий запис YouTube за допомогою посилання «Увійти» у верхньому правому куті домашньої сторінки YouTube.

Крок 2: Перейдіть до розширених налаштувань облікового запису, клацнувши портрет у верхньому правому куті, потім “Налаштування”, а потім “Додатково”, просто під назвою вашого облікового запису.

Крок 3: Натисніть кнопку “Видалити канал”.

Крок 4: Підтвердьте свою особу, ввівши свій пароль на екрані входу, що з’явився.

Крок 5: Потім вам буде запропоновано "Приховати" або "Видалити" свій канал. Приховуючи його, ви приватизуєте всі ваші відео та дії та видаляєте всі ваші коментарі та відповіді. Його видалення робить крок далі і видаляє ваші коментарі, відповіді, повідомлення, історію пошуку, усі завантажені вами відео та сам канал.

Зробіть свій вибір, а потім поставте галочки у відповідних полях, щоб було зрозуміло, що ви розумієте процес. Потім натисніть «Сховати мій канал» або «Видалити мій вміст» залежно від ваших уподобань.

Крок 6: Потім з’явиться одне останнє поле підтвердження. Введіть свою адресу електронної пошти та натисніть «Видалити мій вміст», щоб завершити.

Видаліть обліковий запис YouTube

Цей процес може зайняти деякий час, тому ввійти назад у свій обліковий запис YouTube може бути неможливо на короткий час після цього.

Видалити обліковий запис Google

Нарешті, одне попередження - якщо це не зрозуміло, ваш обліковий запис Google буде видалено. Все це! Це означає ваш Gmail, інформацію про Документи Google і все інше. Будьте дуже, дуже впевнені, що хочете це зробити.

Крок 1: Перейдіть на сторінку myaccount.google.com та натисніть «Увійти» за посиланням у верхньому правому куті. Введіть відповідні дані для входу.

Крок 2: Клацніть «Видалити свій обліковий запис або послуги» під заголовком «Налаштування облікового запису».

Крок 3: Натисніть "Видалити обліковий запис Google і дані". Якщо ви просто хотіли очистити свій обліковий запис Gmail, у нас також є посібник для цього.

Видаліть обліковий запис YouTube

Крок 4: Введіть свій пароль, щоб підтвердити свою особу на екрані входу, що з’явився.

Крок 5: Прочитайте застереження Google. Це гарантує, що ви розумієте, наскільки постійно видаляється ваш обліковий запис Google. Якщо у вас є дані з інших служб, таких як Gmail або Google Drive, вам буде надано можливість завантажити їх і створити резервну копію, перш ніж продовжувати.

Крок 6: Поставте галочки в полях, що підтверджують, що ви прочитали та зрозуміли всі застереження, а потім натисніть кнопку «Видалити обліковий запис».

Це воно! Тепер ваш рахунок видалено. Якщо ви відчуваєте, що зробили помилку, у вас є коротке вікно (невстановленого) часу, щоб відновити його, але незабаром усі дані вашого облікового запису Google назавжди зникнуть.

Останні повідомлення