Як встановити зображення та ім’я профілю iMessage у iOS 13

Apple нещодавно випустила iOS13, а разом з нею з’явилася маса вдосконалень для iPhone, включаючи можливість встановити зображення профілю iMessage та ім’я, яке відображатиметься під час надсилання текстових повідомлень. Якщо ви готові усунути "Пробачте, хто це?" тексти назавжди, ми можемо показати вам, як.

Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу фотографії себе або мемодзі, ми проведемо вас через повний процес налаштування вашого профілю iMessage, щоб ви могли сьогодні покращити свій досвід роботи з текстовими повідомленнями.

Як встановити ім’я та зображення профілю

як встановити зображення профілю та ім'я повідомлення в ios 13 1як встановити зображення профілю та ім'я повідомлення в ios 13 2Як встановити зображення профілю та ім'я повідомлення в ios 13 селфі

Налаштування цієї нової функції насправді досить просто. Для початку відкрийте програму Повідомлення та торкніться трьох крапок («...») у верхньому правому куті. Потім вдарив Редагувати ім'я та фото щоб отримати доступ до нових установок. У цьому меню ви можете вибрати ім’я та ім’я, якими хочете поділитися, а також вибрати своє зображення профілю. Щоб встановити своє ім’я, просто заповніть записи. Це ім’я будуть бачити ваші контакти, коли ви надсилатимете їм повідомлення, тому обов’язково виберіть те, з чим знайоме більшість людей.

Але саме зображення вашого профілю буде найбільш впізнаваною рисою з усіх, і воно з’явиться у колі біля вашого імені у ваших повідомленнях. Ви можете встановити різноманітні зображення для свого зображення профілю, включаючи просте кольорове коло з вашими ініціалами або будь-яке зображення з вашої галереї. Якщо ви віддаєте перевагу більш особистому дотику, ви можете скористатися швидким селфі і скористатися ним. Або замість цього ви можете використовувати Memoji або Animoji.

Створення та використання Memoji або Animoji

як встановити зображення профілю та ім'я повідомлення в ios 13 memoji 1як встановити зображення профілю та ім'я повідомлення в ios 13 memojiяк встановити зображення профілю та ім'я повідомлення в ios 13 animoji

Наш посібник із створення мемодзі детально описує процес, але варто коротко висвітлити його тут. З iOS 13 Apple збільшила доступ до Memojis та Animojis, скасувавши потребу в iPhone із селфі-камерою TrueDepth, тобто будь-який iPhone на iOS 13 тепер може створити тварину чи мультфільм версії себе чи коханої людини.

Щоб створити Memoji, з вашого зображення профілю та налаштувань імен натисніть на коло зображення поруч із полями імен. Потім натисніть знак плюса («+»), щоб створити нову Memoji. Після створення торкніться його, щоб вибрати позу для Memoji та встановити її як зображення свого профілю.

Якщо ви не хочете мати щось настільки відверте "ти", як Memoji, тоді ви можете використовувати Animoji замість цього. У меню вибору зображень можна вибрати різноманітні програми Animojis, включаючи мишу, акулу та навіть череп. Ви можете підібрати позу так само, як і за допомогою Memoji, тому, якщо ви завжди думали про себе як про сову, що підморгує, це те, чим ви можете бути.

Вибравши Memoji або Animoji, вам потрібно буде закінчити їх, масштабуючи, розміщуючи по колу та вибираючи колір тла.

Зміна налаштувань конфіденційності

Як встановити зображення профілю та ім'я повідомлення в iOS 13 спільного використання 1як встановити зображення профілю та ім'я повідомлення в ios 13 спільний доступ 2

Встановлення імені профілю та зображення допомагає заощадити час, коли ви надсилаєте повідомлення друзям, але що, якщо ви не хочете, щоб місцева піцерія бачила вашого кучерявого лева Анімодзі чи ваше справжнє ім’я? На щастя, ви можете налаштувати свої налаштування, щоб їх не було.

Під Поділитися автоматично налаштування, ви можете вибрати один із трьох варіантів спільного використання нового зображення профілю та імені. Вони досить зрозумілі, але коротко, Лише контакти ділиться своїм ім'ям та фотографією профілю лише з людьми у вашому списку контактів. Будь-хто відкриває це для будь-кого - ідеально підходить для найбільш вихідних людей. Нарешті, Завжди питайте пропонує вам можливість поділитися з тими, кого ви особисто вибрали. Коли ви відкриваєте повідомлення від контакту, невелике спливаюче вікно у верхній частині екрана запитає, чи хочете ви поділитися з ними своєю інформацією. Торкніться Поділитися щоб поділитися своєю інформацією, або натисніть "X", щоб відхилити та закрити повідомлення.

Останні повідомлення