Як скасувати Дісней +

Отже, Дісней + не склався. Можливо, ви підписалися лише на семиденну безкоштовну пробну версію і хочете скасувати її, перш ніж вам виставлять рахунок. Може бути Мандалорський не відповідали вашим очікуванням. Можливо, послуга занадто глючна. Можливо, просто можливо, ви вже передивлялись перегляди фільмів Marvel, серіалу Disney Afternight 90-х та всіх 30 сезонів Сімпсони. Можливо, цей набір Disney +, ESPN + та Hulu - це занадто гарна угода, яку можна обробити.

Якою б не була причина, скасувати Disney + так само просто, як і зареєструватися. Якщо ви дійсно хочете скасувати, вам залишається лише кілька клацань миші від життя без Діснея +. Ось що вам потрібно зробити:

  1. Увійдіть у свій обліковий запис Disney +.
  2. Клацніть або наведіть курсор на піктограму профілю користувача у верхньому правому куті екрана.
  3. Вибирайте Рахунок зі спадного меню.
  4. Натисніть на Платіжні реквізити.
  5. Ви повинні знаходитись на екрані, де відображається інформація про вашу передплату. Праворуч на екрані буде значок Скасувати підписку посилання. Клацніть на нього.
  6. Ви побачите екран підтвердження. Якщо ви впевнені, що хочете скасувати, виберіть Повне скасування.

Після скасування ви матимете доступ до Disney + до закінчення поточного періоду підписки. Це означає, що ви втратите доступ або після закінчення 7-денної безкоштовної пробної версії, або якщо з вашої кредитної картки вже стягнуто плату, на наступну заплановану дату виставлення рахунків.

У більшості випадків ви можете скасувати свій обліковий запис Disney + з будь-якого пристрою. Однак, якщо ви зареєструвались на Disney + у додатку iOS або Android, для обробки передплати вам потрібно буде використовувати ту саму платформу, на яку ви підписалися.

Навіть після скасування передплати на Disney +, ваш загальний обліковий запис Disney (який створюється автоматично при реєстрації в Disney + і який використовується в всі веб-сайтів Діснея) все ще буде активним. Здебільшого це нормально, хоча Дісней все одно може використовувати Ваш обліковий запис Діснея для надсилання рекламних листів. Якщо ви хочете скасувати свій обліковий запис Діснея, вам потрібно зайти на сторінку "Контроль конфіденційності" Діснея та ввійти за допомогою посилання в Керуйте своїм реєстраційним рахунком. Там ви можете змінити налаштування сповіщень або повністю скасувати обліковий запис Disney.

Зауважте, що видалення Вашого облікового запису Disney автоматично не скасовує підписку на Disney +, однак унеможливлює вхід до Disney +. Не забудьте скасувати передплату на Disney + перед своїм обліковим записом Disney. В іншому випадку вам доведеться зателефонувати у відділ обслуговування клієнтів Діснея, щоб розібратися.

Останні повідомлення