Як користуватися Увійти за допомогою Apple

Раніше вхід у нові програми означав розкриття вашої адреси електронної пошти та створення нового пароля для кожного облікового запису. Коли це стало занадто заплутаним та трудомістким, ми піддалися спокусі використовувати обліковий запис Facebook як універсальний логін, незважаючи на виправдані застереження щодо питань конфіденційності.

З iOS 13, iPadOS 13, WatchOS 6, tvOS 13 та MacOS Catalina компанія Apple представила систему Вхід. Функція входу дає вам можливість приватно входити в сторонні програми та веб-сайти та керувати ними за допомогою вашого ідентифікатора Apple замість надання надішліть електронний лист кожному, хто запитає. A Увійти в систему Apple на додатку чи веб-сайті означає, що ви можете створити обліковий запис і ввійти за допомогою свого ідентифікатора Apple. Щоб використовувати «Вхід», у вас повинен бути ідентифікатор Apple з увімкненою двофакторною автентифікацією та ви повинні увійти в iCloud. Ви можете використовувати Sign in з різними веб-браузерами, включаючи Safari від Apple, і навіть на Android або Windows.

Після того, як ви налаштуєте його, коли програми та веб-сайти запитують ваше ім’я та адресу електронної пошти для налаштування вашого облікового запису, ви можете замість цього використовувати Hide My Email - службу приватної ретрансляції електронної пошти від Apple - для створення анонімної адреси електронної пошти, яка пересилає повідомлення програми на ваш реальну адресу електронної пошти, не розкриваючи її третім особам. Лише зареєстрований додаток або розробник можуть спілкуватися з вами за цією адресою, і ви можете вимкнути її, якщо не хочете продовжувати користуватися нею.

Використовуйте Увійти на своєму пристрої iOS

як використовувати вхід за допомогою apple sign1як використовувати вхід за допомогою appleяк користуватися входом за допомогою apple sign3як використовувати вхід за допомогою appleяк використовувати вхід за допомогою apple sign5Увійдіть в Appleяк користуватися входом за допомогою apple sign7як користуватися входом за допомогою apple
  • Увійдіть за допомогою свого ідентифікатора Apple на своєму пристрої.
  • Торкніться значка Увійти в систему Apple в додатку чи на сайті, який ви хочете використовувати.
  • Якщо вас попросять вказати своє ім’я та адресу електронної пошти, увійдіть за допомогою Apple автоматично заповнює інформацію з вашого ідентифікатора Apple. Ви можете редагувати своє ім’я або вибрати будь-яке Поділитися моєю електронною поштою абоСховати мою електронну пошту.
  • Торкніться Продовжуйте і підтвердьте за допомогою Face ID, Touch ID або пароля пристрою.
  • Якщо у вас немає Face ID, Touch ID або пароля, ви можете використовувати свій пароль Apple ID.
  • Поки ви ввійшли на свій пристрій, ви залишаєтесь вхідними в ці програми.
  • Якщо вам потрібно ввійти ще раз, просто натисніть Увійти в систему Apple і повторіть процес.

Випадкова електронна адреса, сформована для вас компанією Apple, виглядатиме приблизно так: [email protected] Це особливо корисно, коли ви вперше перевіряєте програму або не знайомі з розробником (або не довіряєте йому повністю). Ви можете будь-коли змінити адреси електронної пошти або відключити пересилання електронної пошти.

  • На своєму iPhone перейдіть до Налаштування, а потім торкніться свого імені.
  • Торкніться Ім'я, номери телефонів, електронна пошта, потім натисніть Направити під Сховати мою електронну пошту.
  • Виберіть адресу, на яку потрібно переадресовувати електронні листи.
  • Коли ви вибираєте адресу електронної пошти, це стосується електронної пошти від усіх програм та розробників, які використовують Hide My Email.

Повідомлення, надіслані на цю адресу, автоматично пересилаються на вашу справжню електронну адресу через службу ретрансляції Apple. Ви можете читати та навіть відповідати на ці електронні листи, зберігаючи власну адресу приватною. Apple не сканує вміст електронної пошти, хоча виконує фільтрацію спаму. Усі повідомлення видаляються з ретрансляційних серверів Apple за кілька секунд після доставки.

Вимкнути пересилання електронної пошти

Ви можете зупинити електронні листи з певної програми чи сайту або вимкнути переслати на, що припинить потік електронної пошти від цієї програми у вашу поштову скриньку, доки ви не ввімкнете переадресацію.

  • На своєму iPhone перейдіть до Налаштування, а потім торкніться свого імені.
  • Натисніть Пароль та безпека.
  • Натисніть Програми, що використовують ваш ідентифікатор Apple.
  • Знайдіть додаток, який ви хочете припинити.
  • Виберіть Припиніть використання Apple ID, потім на наступній панелі виберіть Припиніть використання.

Коли ви припиняєте використовувати свій Apple ID із програмою, ви виходите з програми на своєму пристрої. Наступного разу, коли ви відвідаєте додаток або пов'язаний з ним веб-сайт, ви можете вибрати Увійти в систему Apple щоб ввійти знову або створити новий обліковий запис. Якщо ви знову використовуєте Увійти в Apple, ви ввійшли в той самий обліковий запис, який у вас уже був. Деякі програми можуть дозволити вам створити новий пароль, щоб ви могли входити без використання свого ідентифікатора Apple. Інші можуть дозволити вам використовувати Увійти для кількох програм. Якщо ви вимкнете переадресацію електронної пошти або припините використовувати свій Apple ID для однієї програми, це може застосовуватися до всіх інших програм від того самого постачальника.

Останні повідомлення