Як створити резервну копію фотографій та відеозаписів за допомогою Google Фото

Як створити резервну копію фотографій -Щорічна конференція вводу-виводу Google мало що зробила, щоб розігнати човен у 2015 році, але гігантська технологічна компанія вразила учасників своїм анонсом нової послуги Google Photos.

Google Photos - це не просто копія компонента Photos у Google+, соціальній мережі Google. Натомість Google Photos відрізняється тим, що надає користувачам необмежений обсяг фотографій та відеозаписів за умови, що вони мають розмір не більше 16 мегапікселів (фотографії) або Full HD 1080p (відеозаписи); більші фотографії та відео зменшуються або враховуються в базовому сховищі облікового запису Google на 15 ГБ. Більше того, Google не вимагає, щоб користувачі iOS, Android або Web мали обліковий запис Google+ для доступу до цієї нової послуги, що робить її ще більш привабливою для використання будь-яким користувачем смартфона.

Оскільки Google Фото надає користувачам безмежний хмарний доступ для збереження (стиснених) фотографій та відео, програма надає мільйонам користувачів смартфонів та планшетів миттєву можливість звільнити дорогоцінний простір для зберігання на своїх пристроях. Просто активуючиРезервне копіювання та синхронізація функція на смартфоні або планшеті на базі Android або iOS, Google Фото автоматично зберігає всі фотографії та відео, збережені на всіх пристроях, якими володіє користувач, а також усі, зроблені в майбутньому.

Усі фотографії, резервні копії яких синхронізовано з пристроями, також зберігаються у приватній папці - якщо ви не вирішите інакше - гарантуючи, що ці фотографії з вашого нічного виходу минулого тижня бачитимуть не весь Інтернет. Весь вміст синхронізується між пристроями, тому не має значення, переглядати ви його на iPhone одну хвилину, а наступного перейти на планшет Android. Щоб допомогти тим, хто новачок у програмі, активувати цю зручну функцію, ми підготували це вичерпне покрокове керівництво з детальним описом кроків, необхідних для резервного копіювання будь-яких зображень або відео в Google Фото.

Активація Резервне копіювання та синхронізація функція для iOS та Android

Для обох мобільних операційних систем існує подібний процес активації Резервне копіювання та синхронізаціяфункція. Просто відкрийте програму Google Фото, торкніться значка меню у верхньому лівому куті екрана, а потім виберітьНалаштування. Опинившись всерединіНалаштування меню, натиснітьРезервне копіювання та синхронізація, і виберіть, щоб функцію ввімкнути або вимкнути. Після зміни налаштування на Увімкнено, будь-яка фотографія чи відео, збережене на вашому смартфоні, створює резервну копію в програмі Google Фото. Щоб отримати доступ до цих фотографій та відео в Інтернеті, просто перейдіть на веб-сторінку Google Фото.

Для користувачів Android: Зміна налаштувань резервного копіювання телефону змінює налаштування резервного копіювання для будь-якої завантаженої програми, яка використовує Резервне копіювання та синхронізація функція. Наприклад, така програма, як Google Drive, також використовує таку функціональність, тобто після активації функції вміст Google Drive також починає створювати резервні копії. Більше того, вимкнення Резервне копіювання та синхронізація функція зупиняє резервні копії вмісту інших спроможних програм.

Для користувачів iOS: Після активації може з’явитися повідомлення Резервне копіювання та синхронізація просячи дозволу на доступ до фотографій пристрою. Щоб увімкнути це, просто перейдіть до телефону Налаштування виберіть програму Конфіденційність , а потім перемкніть Google Фото на "увімкнено" в межах Фотографії категорії. Вимикаючи функцію, завжди переконайтеся, що ви перемикаєтесь Резервне копіювання та синхронізація вимкнено в кожному додатку, який має можливість його використовувати, як у згаданому вище Google Drive.

Після активаціїРезервне копіювання та синхронізація Ми також рекомендуємо перевірити, які фотографії чи відео не створюють резервні копії у вашому обліковому записі. Для цього перейдіть до меню Google Фото через піктограму у верхньому лівому куті програми та натиснітьФотографії. Перегляньте перелічені фотографії: усі, прикрашені піктограмою, схожою на хмару, з проривом через неї не створили резервної копії.

Розуміння того, як працює процес синхронізації

Якщо ви вирішите активувати функцію синхронізації Google Photos, пам’ятайте, що будь-які зміни, внесені до фотографій або відео, відбуваються на кожному пристрої, синхронізованому з вашим обліковим записом. Наприклад, якщо ви внесете будь-які зміни у фотографію чи відео - або просто взагалі видалите їх - на веб-сторінці Google Фото, такі самі зміни відбудуться на будь-якому смартфоні чи планшеті, синхронізованому з обліковим записом. Будь-який комп’ютер, який увійшов у ваш обліковий запис Google і має доступ до Google Photos, також стає синхронізованим комп’ютером, таким чином також має можливість змінювати та видаляти будь-які фотографії, збережені у вашій бібліотеці.

Останні повідомлення