Як видалити свій акаунт у Twitter

Pexles / Freestocks.org

Набридла 280-символьна платформа для мікроблогів, яка є Twitter? Хворіють усі неприємні тенденції хештегов, спонсоровані твіти, відсутність ввічливості та тролі? На щастя, видалити свій обліковий запис у Twitter не складно - насправді процес простий, якщо ви знаєте, що робите.

Зверніть увагу, що немає можливості негайно видалити свій профіль. Натомість виконайте наступні кроки буде вимкнути вашого облікового запису, після чого він потрапляє в чергу для остаточного видалення. І ви не зможете деактивувати свій обліковий запис із мобільного додатка, тобто для цього вам потрібно відвідати власний веб-сайт. Після цього Twitter збереже ваші дані протягом 30 днів, що дозволить вам увійти та повторно активувати свій рахунок, якщо ви передумаєте і вирішите, що справді не можете жити без #FollowFridays.

Незважаючи на те, що Twitter усуне ваш обліковий запис, це не гарантує, що ваші твіти не будуть проіндексовані такими пошуковими системами, як Google і Bing. Це означає, що ваші твіти ще можуть десь існувати - звичайно, якщо ви розміщуєте нешкідливі матеріали. Відповідно до політики Twitter, ви не зможете повторно активувати свій рахунок через 30 днів. Якщо ви накопичили величезну кількість прихильників, ви втратите їх назавжди.

Якщо ви готові натиснути на спусковий гачок і закінчити свій обліковий запис Twitter, перегляньте вказівки нижче, щоб дізнатися більше.

Крок 1: Перейдіть до Twitter і увійдіть у свій профіль, як зазвичай.

Крок 2: Клацніть на піктограму аватару у верхньому правому куті екрана та виберіть «Налаштування та конфіденційність» з випадаючого меню, що з’явиться.

Крок 3: Прокрутіть униз сторінки та натисніть "Деактивувати обліковий запис". Це перенесе вас на останню сторінку з деталями про те, як працює деактивація. Клацніть на "Деактивувати" після прочитання інформації.

twitter-delete-screen-2

Крок 4: Коли буде запропоновано, введіть пароль свого облікового запису, щоб підтвердити, що ви насправді,справді хочете деактивувати свій рахунок. (Вони хочуть, щоб ти залишився, чи не так?) Після цього до твоїх свобод залишається 30 днів. Дезактивація повинна початися через кілька хвилин, але частина вашої інформації може бути доступна для перегляду на веб-сайті протягом декількох днів. Будьте впевнені, що з часом це буде витерто.

Під час періоду деактивації ваше ім’я користувача буде недоступне для створення нового облікового запису, поки не закінчиться ці 30 днів. Якщо ви хочете використати це ім’я користувача чи електронну пошту для створення нового облікового запису Twitter до цього, вам слід спочатку змінити ім’я користувача та електронну адресу Twitter.

Знову ж таки, видалення Twitter буде остаточним, коли ви пройдете 30-денний період деактивації - ви не зможете повернути тих старих фоловерів чи архів старих твітів. У Twitter є інструменти для зміни вашого імені користувача, обробки чи електронної пошти, не починаючи все спочатку, тому перед видаленням переконайтеся, що це дійсно потрібно змінити.

Останні повідомлення