Кнопка "Поділитися в профілі Tinder" дозволить вам грати в свахи

тинда палецьНаступного разу, коли ви будете на Tinder, пошкодуйте думки для одного зі своїх друзів, гортаючи потенційні збіги.

Наразі додаток для знайомств тестує нову функцію, яка дозволяє користувачам ділитися профілями інших кандидатів. Tinder стверджує, що ця функція заохочуватиме користувачів відійти від власного любовного життя в Інтернеті, щоб зіграти сватів для своїх друзів.

Параметр "спільний доступ" Tinder знаходиться під профілем користувача праворуч. Опція "спільного доступу" Tinder розташована праворуч під профілем користувача.

На поточному етапі тестування можливість поділитися профілем була розповсюджена на невелику групу користувачів додатку для знайомств. Просто натиснувши кнопку спільного доступу, яка виглядає як лоток із стрілкою вгору, що рухається вгору, надішле тимчасове посилання за текстом другові. Потім вибраний контакт матиме можливість перейти до вибраного вами профілю, щоб провести пальцем ліворуч або праворуч відповідно до його уподобань (на жаль, ви не можете вибрати для них). Це змагання з часом, оскільки термін дії посилання закінчується через п’ять кліків або 72 години, закликаючи вашого друга прийняти рішення. Крім того, цю функцію можна також використовувати для того, щоб попросити своїх друзів поради щодо прийняття рішення щодо користувача, якого ви потенційно зацікавили.

Майте на увазі, що якщо ви користувач Tinder, своїм профілем також можна поділитися. Однак програма надає вам можливість вимкнути для себе функцію спільного доступу, відвідавши налаштування Discovery (те саме місце, де ви можете змінити свої уподобання відповідно до віку та статі).

Натякаючи на роботу його алгоритму, Tinder додає, що якщо ви проведете пальцем по спільному з вами профілі, ваш профіль може з’явитися в їхніх рекомендаціях. І якщо ви обоє проведете пальцем праворуч, це, звичайно, призведе до поєдинку. Тільки цього разу це буде спарювання, за яке ви маєте подякувати свого друга.

Останні повідомлення