4 кроки для відмови від спільних схвалень Google

ось як ти можеш уникнути зірки в одному з гугл-спільних схвалень google

Ми всі знаємо, як проходили зусилля Facebook "Рекламні історії", але Google все одно робить це. Коли Google випускає оновлення своїх послуг за цілий місяць до запланованого впровадження - дякую, за чутки, хлопці - вам потрібно працювати швидко, якщо ви не хочете, щоб ваші обличчя відображалися в цих оголошеннях.

Ось, що таке «Спільні рекомендації», у двох словах: В основному Google хоче використовувати ім’я вашого профілю, фотографію та будь-які дії, які ви робили, увійшовши у свій обліковий запис Google (включаючи коментування, підписання, +1) для цілей рекомендацій (також відомих як Інтернет-реклама). Пошукова система може пов’язати вашу особу з відгуками про ресторани, продукти, магазини та інші товари, які ви натискаєте або купуєте в магазині Google Play. Звісно, ​​що "єдиними людьми, які бачать [рекомендації], є люди, з якими ви вибрали спільний доступ до цього вмісту", ця зміна ненавмисно використовує вас як найманого продавця речей, з якими ви необов’язково хочете, щоб вас офіційно пов’язували.

зразок спільного схвалення google 1зразок спільного схвалення google 2зразок спільного схвалення google 3

Спільні схвалення - це майже те саме, що і "Рекламні історії Facebook", але на відміну від останніх, Google мав розумний спосіб надати користувачам реальний спосіб відмовитись.

Ось короткий крок за кроком, який гарантує, що ви не станете ще одним обличчям в оголошенні Google:

1. Зайдіть на Google.com і увійдіть, використовуючи свій обліковий запис (або зареєструйтесь, якщо з якихось дивних причин у вас ще немає облікового запису).

відмова від спільних схвалень Google 12. Перейдіть до розділу "Спільні рекомендації", до якого доступний лише через обліковий запис Google+. Якщо ви цього ще не зробили, вам потрібно буде оновити свій обліковий запис.

відмова від спільних схвалень Google 2

3. Обов’язково прочитайте всю сторінку. Знайдіть частину, де написано: „На основі моєї активності Google може показувати моє ім’я та фотографію профілю в спільних рекомендаціях, які з’являються в рекламі”. Зніміть прапорець і натисніть Зберегти. Google зробить останню спробу перешкодити вам відключити налаштування, але насправді, якщо ваші друзі зацікавились вашими рекомендаціями, вони можуть просто запитати вас, чи не так?

відмова від спільних схвалень Google 3

4. Вперед і натисніть Продовжити.

Тепер ви відмовляєтеся від програми спільних схвалень Google. Вітаємо! Користуйтеся Інтернетом, живіть у порівнянні з анонімністю!

Останні повідомлення