Instagram зараз дозволяє краще керувати доступом сторонніх програм

Остання функція Instagram дозволяє краще управляти даними, якими ви ділитесь із сторонніми додатками та веб-сайтами.

Сюди можуть входити, наприклад, послуги друку фотографій або створення веб-сайтів, з якими ви мали справу раніше і які під час налаштування просили дозволу на «імпорт фотографій з Instagram» або «підключення / посилання на Instagram», щоб дозволити їм правильно інтегрувати.

Instagram заявляє, що буде впроваджувати нову функцію конфіденційності для своєї світової спільноти "поступово" протягом наступних шести місяців, але, схоже, є велика ймовірність, що ви зможете її використовувати зараз.

Щоб побачити, чи доступний він, торкніться піктограми гамбургера у верхньому правому куті сторінки вашого профілю в Instagram, натисніть знову Налаштування, тоді Безпека, а потім далі Програми та веб-сайти. Нарешті, натисніть Активний. Якщо будь-які онлайн-служби в даний час мають доступ до будь-яких ваших даних Instagram, ви побачите їх тут.

Якщо ви більше не хочете, щоб певна служба мала можливість витягувати дані з вашого облікового запису Instagram, просто натисніть Видалити кнопка біля нього.

Якщо ви давній користувач Instagram, є ймовірність того, що ви забули про те, які програми та веб-сайти ви дозволили брати дані зі свого облікового запису. У такому випадку ця нова функція пропонує чудову можливість для вас заглибитися у свої налаштування Instagram, щоб швидко переглянути ситуацію та внести будь-які бажані зміни в спосіб обміну даними з різними онлайн-службами.

Оновлений екран авторизації

Instagram заявив, що також вводить оновлений екран авторизації, щоб ви точно знали, які дані вимагають від вас треті сторони, коли ви вперше використовуєте їх. "У вас буде можливість" скасувати "або" авторизувати "цей доступ безпосередньо з екрана авторизації", - зазначила компанія у своєму дописі в блозі, де викладаються останні зміни до її програми для обміну фотографіями та відео.

В інших останніх новинах, пов’язаних з Instagram, компанія, що належить Facebook, випустила Threads - додаток для обміну вмістом та іншою інформацією з найближчими друзями. Це також покинуло Наступні на вкладці, на якій можна побачити вподобання та коментарі друзів, зроблені на фотографіях, зроблених іншими.

Нарешті, він запустив функцію темного режиму, що дозволяє прокручувати стрічку всю ніч, не напружуючи очі.

Останні повідомлення