Як заблокувати когось у Facebook

як заблокувати в заголовку facebook - - Брайан Джексон / 123RF Слід розуміти, що іноді люди нервують або викрадають вас у Facebook. В інших випадках це друг, який не публікує нічого, що вас цікавить. На щастя, Facebook досить легко впорався з цими проблемами, надаючи вам безліч можливостей, щоб заблокувати небажаних людей та вміст у вашій стрічці новин. Блокування когось досить екстремальне, і в деяких ситуаціях може бути дещо. Ось чому ми також поговоримо про деякі інші варіанти, якщо ви не хочете повністю блокувати цю особу. Відкрийте Facebook на робочому столі, щоб розпочати!

Відокремте своїх справжніх друзів від своїх Facebook

Деякі з нас більш схильні додавати людей, з якими в реальному житті не обов’язково дружимо, ніж інші. Однак, це стосується конфіденційності, оскільки це бачить усе, що ви публікуєте. Чому б не почати обмежувати своїх так званих "знайомств"?

знайомихДля цього перейдіть у профіль людини та натисніть Друзі в правому нижньому куті їх обкладинки. Звідти натиснітьЗнайомі. Цей друг тепер буде поміщений в іншу групу, таку, яка відокремлена від вашого основного списку друзів. Ви також помітите, що можете додати ту саму людину до інших груп. Ми залишимо це за вами, якщо ви вирішите ним скористатися, але всі повинні негайно побачити варіант Знайомства.

Після цього потрібно ще трохи налаштувати. Вам потрібно буде створити нову групу конфіденційності для вашої публікації. Найпростіший спосіб зробити це - натиснути кнопку конфіденційності під час публікації. У спадному меню виберіть Більше варіантів і потім На замовлення. З'явиться вікно. Шукайте Не діліться з розділ, введіть "знайомі" та натисніть Зберегти зміни. Тепер у вас буде нова опція конфіденційності, однак вам потрібно буде вибрати Більше варіантів щоб побачити його у списку під час використання настільного комп’ютера.

знайомі2

Звідси потрібно трохи старанності з вашого боку. Вам потрібно буде вибрати або переконатисяДрузі окрім знайомих вибрано перед публікацією, оскільки для налаштувань конфіденційності публікацій зазвичай встановлено значення Друзі. Якщо ви забудете змінити це, ваші знайомі все одно побачать, що ви розміщуєте.

Помістіть їх у віртуальний кут за допомогою Unfollow

Можливо, вам просто неприємно бачити їхні публікації - особливо під час виборів чи інших подій за допомогою гарячих кнопок - але ви все одно цінуєте їх як друга. Facebook надає вам простий спосіб залишатись друзями, але очищати їх вміст із вашої стрічки новин.

відмовитисьВи можете зробити це одним із двох способів. Перший спосіб - скасувати підписку на них безпосередньо зі своїх публікацій. Щоразу, коли елемент розміщується у вашій стрічці новин, ви повинні бачити стрілку вниз у верхньому правому куті публікації. Клацніть це, а потімСкасувати підпискуваріант із цього списку. Це приховує всі майбутні публікації від зазначеної особи.

Якщо ви поспішаєте, перейдіть безпосередньо до профілю, який ви хочете відмовитись, ще одним способом перейти. Праворуч відДрузі кнопка, ви побачите іншу із написомНаступні. Клацніть і виберітьСкасувати підписку з отриманого списку варіантів. Якщо ви вирішите піти пізніше ще раз за своїм другом, вам доведеться повернутися на сторінку його профілю, щоб зробити це. Facebook також не пропонує поточного списку тих, кого ви відмовили, навіть якщо він робить це для того, кого ви заблокували.

Крім того, майте на увазі, що, хоча ви не можете бачити, що вони говорять, ті, кого ви відстежуєте, все одно можуть бачити ваш вміст - тобто, якщо ви не скористалися нашою останньою пропозицією чи іншим способом, щоб обмежити їхній доступ до ваших публікацій.

скасувати підписку2

Блокування друга повністю

Якщо жоден із вищезазначених варіантів не працює, то найкращим варіантом є блокування конкретної особи. Це заважає людині контактувати чи взаємодіяти з вами будь-яким чином. З іншого боку, це також заважає вам бачити все, що вони також публікують.

блокОднак Facebook не дає вам можливості заблокувати когось безпосередньо з вашої стрічки новин. Вам потрібно буде відвідати профіль особи, яку ви хочете заблокувати, щоб зробити це. Опинившись там, знайдіть кнопку з трьома крапками, розташовану в правому нижньому куті їх обкладинки та натисніть її. КлацнітьБлок зі спадного меню та підтвердьте своє рішення. Після блокування ця особа також буде видалена як друг. Це означає, що якщо вам коли-небудь захочеться зв’язатися з ними ще раз, вам потрібно буде надіслати їм ще один запит на дружбу.

Якщо ви коли-небудь захочете розблокувати когось, перейдіть на головну панель налаштувань, доступну зі спадного меню у верхньому правому куті Facebook. Звідти виберітьБлокування і натисніть "x" біля людини, яку ви хочете розблокувати вБлокувати користувачів розділ. Тут ви також можете додати користувачів до свого списку блоків, використовуючи їх ім'я або електронну адресу, що може бути швидшим варіантом, якщо у вас є багато людей, яких потрібно заблокувати одночасно.

Інші типи блоків у Facebook

Якщо у вас є друг, який, здається, надмірно надсилає вам повідомлення через Facebook Message або якусь іншу частину Facebook, яка дратує, ви можете розглянути можливість використання широких можливостей блокування в налаштуваннях Facebook.

Ви можете заблокувати певних користувачів Facebook, щоб вони не зв’язувались з вами через Messenger, наприклад, або блокувати ці надокучливі ігри чи запрошення додатків для кожного додатка. Також є варіанти для певних сторінок або запрошень на події певних друзів. Якщо ви відчуваєте, що певна програма має доступ до вашої приватної інформації, ви навіть маєте налаштування блоку для цього.

Останні повідомлення