SSX Mt. Огляд Едді DLC та класичних персонажів, а також те, як виграти код DLC!

Якби не ця настирлива робота, оплата рахунків та моя загальна прихильність до людства, є дуже великий шанс, що я б до цього часу зник зі світу, лише зрідка спливуючи, щоб забрати футляр з енергетичними напоями та Slim Джими, оскільки я неодноразово мчав одні й ті ж доріжки SSX знову і знову з цілеспрямованою метою домінувати над своїми друзями.

Коли SSX була звільнена ще в лютому почалася залежність. Багато людей (і ми в тому числі) одразу полюбили його і залучив не просто геймплей, а агресивно захоплюючі багатокористувацькі варіанти, завдяки яким ви мчали голову в голову проти даних привидів ваших друзів в Інтернеті. Кожного разу, коли ви запускали це, ви могли бачити їх на дошці лідерів, їхні імена над вашими. Мовчки знущаються над вами.

Однак у цьому була вада. Ви сором'язливі, що ви є відеоігровим вундеркіндом, здатним взяти будь-яку гру і миттєво розчавити кого завгодно (і, отже, напевно, створюючи гірких ворогів з добрих друзів скрізь, куди б ви не пішли), тоді вам потрібно було знову перегоняти та повторювати той самий курс і знову. Поповнення друзів і хороше розташування на глобальних подіях - це питання повторення. Завжди є винятки, але для більшості з нас це вимагає неодноразової гри в один і той же пробіг, поки ми його не опустимо, не знаємо, де все є, і знаємо, як тримати рахунок. Тож для такої гри новий DLC, що пропонує нові нові курси, не просто вітається, він є обов’язковим.

SSX є (на нашу скромну думку) найкращою спортивною грою року, і додавання до неї більше змісту - очевидний плюс. Якщо що, це прострочено. Якщо ви один з десятків тисяч людей, які досі грають у цю гру фанатично, це не простий шлях. Але для тих, хто на паркані, для тих, хто все ще думає про те, щоб придбати гру, або грав у неї, але відклав її, чи варто це грошей? Абсолютно.

DLC поставляється в трьох варіантах: "SSX Classic Characters Pack" за $ 5,99, "Mt. Едді Пак »за $ 5,99, а« Mt. Eddie & Classic Characters Bundle Pack »за 7,99 доларів. Зараз ми цілком розуміємо, що математика важка, але плата за все в розмірі 7,99 доларів є явним переможцем тут. Якщо з якихось причин у вас є гроші, але ви морально заперечуєте проти їх виплати, тоді “Mt. Eddie Pack ”- це шлях, який надасть вам додатковий ігровий процес, тоді як пакет персонажів просто додає нових персонажів до вже глибокого пулу відбору.

Якщо припустити, що ви підете з повним пакетом, ви отримаєте сім нових персонажів (кожен із власними варіантами одягу та сноубордів), три ретро-музичні композиції з попередніх ігор (“Top Bomb”, “Gin and Sin” та “Darkpath” від гра Санні бурі), і Mt. Едді з дев’ятьма новими краплями.

Персонажі, вибрані з попередніх назв, є гідним доповненням. Оскільки DLC не є частиною кампанії, якщо ви вже використали всі інші символи, це запропонує трохи прогресу, до якого слід прагнути. Кожен персонаж повинен бути знайомий давнім шанувальникам серіалу, і кожен з них має власну статистику, яку слід врахувати. Але чесно кажучи, треки - це те, за що ви придбаєте цей пакет. Персонажі - це просто приємний бонус.

Гора Сам Едді неймовірно довгий, з поєднанням трюків та змагань. Ті, хто грав у попередніх іграх SSX, повинні відчути ностальгічне відчуття після того, як заскочать, і побачать, що тон набагато більш яскравий і химерний, ніж у більш реалістично схильних горах, включених до гри. Найдовший з курсів - це не стільки часу, скільки працює старий SSX, але тут є масивні падіння зі скель, білбордів, гігантських ротів, через які можна перестрибнути, феєрверки та багато різноманітності.

Незважаючи на те, що ця гора в значній мірі натхненна "TRICKY" і повертається до старих назв SSX, це все ще є розширенням для нового SSX гра, і вона грає як вона, але це також гарне поєднання двох стилів. Усі дев'ять крапель відчувають себе досить різноманітними, і все ж схожими в тому сенсі, що всі вони є частиною однієї гори. І всі дев'ять повинні знову розпалити манію, коли ви намагаєтеся неодноразово вбивати рахунки своїх кращих.

Висновок

Одне з найбільших неприємностей, що ставилися фанати до нового SSX полягало в тому, що це був відступ від коренів серіалу. Цей контингент був переважно виграний новим геймплеєм, але цей DLC - чудовий спосіб подолати розрив між ними.

З точки зору вартості, цей DLC, без сумніву, вартий. Зараз єдине питання - коли ми отримуємо більше?

У нас є два коди Xbox 360 для “Mt. Eddie & Classic Characters Bundle Pack »дарувати! Повідомте нам ваші улюблені карти SSX, нові чи старі (опис чудовий, якщо ви не пам’ятаєте назви), і ми навмання виберемо двох переможців!

(Ця гра була розглянута на Xbox 360 за копією, наданою EA)

Останні повідомлення

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found