Як вимкнути автовідтворення на Netflix

Це ніч кіно. Ви знайдете зручне місце на дивані, запустите Netflix і почнете прокручувати великий каталог потокової служби. Але затримуйтесь на одній назві занадто довго, і сцени з добірки починають блимати на вас. Автовідтворення Netflix знову вдарило, і протягом століть не було іншого рішення, окрім як продовжувати рухатись через додаток.

До цього часу, тобто. Netflix нарешті дав відповідь на постійні скарги передплатників щодо функції автоматичного відтворення, анонсувавши нову опцію, яка визначає, чи хочуть вони автоматично отримувати попередній перегляд вмісту чи наступного епізоду з серії, яку вони дивляться.

Деякі люди вважають цю функцію корисною. Інші не дуже.

Ми чули голосні та чіткі відгуки - учасники тепер можуть контролювати, бачитимуть вони попередній перегляд автовідтворення на Netflix чи ні. Ось як: //t.co/6V2TjEW6HD //t.co/zbz4E8fVab

- Netflix US (@netflix) 6 лютого 2020 р

Ось як керувати функціями автовідтворення Netflix.

Крок 1. Увійдіть до Netflix

Екран входу в Netflix

Безпосередньо за воротами ви захочете увійти до свого облікового запису Netflix із веб-браузера. Поки у вас є сумісний пристрій, ви матимете доступ до налаштувань у своєму обліковому записі Netflix. І як тільки ви внесете зміни у свій профіль на одному пристрої, він набуде чинності на всіх пристроях, на яких ви ввійшли в Netflix.

Крок 2. Керування профілями

Екран керування профілями Netflix

Увійшовши, вам потрібно буде вибрати в меню "Керування профілями". Де це знаходиться, залежить від того, звідки ви отримуєте доступ до веб-переглядача. Наприклад, на комп’ютері спадне меню буде розташоване у верхньому правому куті екрана. На мобільному пристрої функцію «Управління профілями» можна знайти, натиснувши «Більше» у нижньому правому куті.

Звідти виберіть профіль, до якого ви хочете внести зміни. Примітка: Зміни стосуються лише тих профілів, у яких вони зроблені, і не вплинуть на інші профілі, пов’язані з обліковим записом.

Крок 3. Позначте або зніміть прапорець - усе, що стосується

Редагування профілю Netflix

Після натискання на профіль з’явиться екран «Редагувати профіль». Серед налаштувань, доступних для редагування, є ім'я в профілі та мова, а також можливість дозволити вміст для всіх рівнів зрілості або лише для підлітків та нижче.

Під усіма цими параметрами знаходяться нові елементи керування автовідтворенням, з двома простими полями для встановлення або зняття прапорця: Один із написом «Автовідтворювати наступний епізод із серії на всіх пристроях», а інший - «Автозапуск попереднього перегляду під час перегляду на всіх пристроях».

Якщо зняти прапорець біля першого, Netflix автоматично не перейде до наступного епізоду серії, яку ви дивитесь. Хоча binging - це щось, що потрібно зробити на Netflix, відключення цієї функції фактично вимагатиме від глядачів активної участі у згаданому binge.

Якщо зняти прапорець у другому полі, Netflix більше не буде автоматично відтворювати попередній перегляд вмісту, над яким ви наводите курсор. Більше немає скремблювання, щоб зменшити гучність, або швидкого переходу від заголовка, щоб лише попередній перегляд не відтворювався.

Netflix зазначив, що може виникнути затримка до того, як зміни налаштувань набудуть чинності, але оновлення можна примусити, змінивши профілі, а потім переключившись назад, щоб перезавантажити власний профіль з оновленими налаштуваннями.

І якщо ви вирішите пропустити способи автоматичного відтворення, ви завжди можете повернутися до своїх налаштувань і встановити прапорець або два.

Останні повідомлення